tiistai 1. lokakuuta 2013

Italialainen kasvismunakas eli frittata

Todella maistuva kasvismunakas tämä, kannattaa ehdottomasti kokeilla. Haudutusaika tosiaan on aika pitkä, meillä meni kai jotain 20-30 min lieden 2 teholla. :)


Frittata 

4 kananmunaa
1/2 pkt apetina classic "fetaa"
kaksi kourallista parsakaalinkukintoja
1/2 keltainen paprika
1 pieni punasipuli
2 valkosipulinkynttä
mustapippuria
meiramia

Silppua sipulit, lisää pannulle voin kera ja pyöräyttele pehmeämmiksi, lisää parsaakaalin nuput (leikkaa tarvittaessa pienemmiksi) ja pilkottu paprika. Vatkaa kulhossa kananmunien rakenne rikki, murenna mukaan fetajuusto ja lisää mausteet. Kaada munajuustoseos pannulle tasaisesti kasvisten päälle. Aseta liesi maksimissaan keskilämmölle tässä vaiheessa, peitä pannu foliolla tai kannella ja anna paistua hyvä tovi hiljakseen- tsekkaa välissä ettei pohja pala. Kun pinta on kuohkea ja tiiviin näköinen, on valmista!

Kiitos hyvästä reseptistä My Blueberry Dream

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti