perjantai 25. lokakuuta 2013

Tuore kasvispasta chorizolla ja fetajuustolla

Tuore kasvispasta chorizolla ja fetajuustolla

Mausteinen chorizo sopii hyvin pastan kera. Tämä on erittäin nopeasti valmistuva, värikäs ja vitamiinipitoinen ateria.

Neljälle:
4 annosta tuorepastaa
½ kesäkurpitsa
1 porkkana
2 chorizoa
100 g fetajuustoa
suolaa ja jauhettua valkopippuria
persiljaa


1. Huuhdo ja kuori porkkana. Huuhdo kesäkurpitsa, halkaise se pituussuuntaan ja poista siemenet. Suikaloi porkkana ja kesäkurpitsa pitkiksi suikaleiksi perunankuorimaveitsellä.

2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa chorizo pieniksi, viistoiksi viipaleiksi. Laita chorizoviipaleet kylmälle paistinpannulle ja kuumenna liedellä. Paista makkara omassa rasvassaan. Kuutioi fetajuusto.

3. Laita porkkana- ja kesäkurpitsasuikaleet siivilään. Kaada pastan keitinvesi suikaleiden päälle. Valuta. Sekoita makkara ja feta pasta-vihannessekoitukseen juuri ennen tarjoilua. Mausta pippurilla ja suolalla. Koristele persiljalla.


Ohjeessa lienee tarkoitettu oikeasta lihasta valmistettua chorizomakkaraa, mutta minäpä löysin pakastealtaasta soijaversion joten laitoin sitä ja hyvää tuli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti