perjantai 25. lokakuuta 2013

Syyssadon raviolipannu

Syyssadon raviolipannu

Ainekset 4 - 5 annosta
2 rs (à 250 g) Pirkka juustoravioli tuorepastaa
1 - 2 (n.150 g) sipulia
2 valkosipulinkynttä
2 (n. 250 g) porkkanaa
1 paprika
1 (n. 150 g) kesäkurpitsa
20 kirsikkatomaattia
2 rkl Pirkka ekstra neitsytoliiviöljyä
1/2 dl pinjansiemeniä
1/2 ruukkua basilikaa
1/2 tl suolaa
mustapippuria

Vaihe 1
Kuori sipuli, valkosipulinkynnet ja porkkanat. Suikaloi sipuli, valkosipulit ja paprika. Leikkaa porkkanoista ja kesäkurpitsasta pitkiä nauhoja kuorimaveitsen tai juustohöylän avulla. Halutessasi voit halkaista kirsikkatomaatit.


Vaihe 2
Keitä raviolit pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna öljy paistokasarissa. Kuullota sipulit ja valkosipulit. Lisää kasariin porkkanat, sitten paprikat ja lopuksi kesäkurpitsat. Kuullota, kunnes kasvikset ovat sopivan pehmeitä, eli 3 - 5 minuuttia. Lisää kirsikkatomaatit, (paahdetut)pinjansiemenet ja basilika. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon valutetut raviolit.

http://www.pirkka.fi/ruoka/reseptit/24731-syyssadon-raviolipannu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti