perjantai 25. lokakuuta 2013

Kasviscurry

Kasviscurry

1 pieni kukkakaali
450 g Wok Malaysia - pakastevihannekset  (muukin vastaava käy)
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 tl tuoretta inkivääriä raastettuna
2 1/2 rkl currytahnaa (tai maun mukaan)
2 rkl rypsiöljyä
1 prk kookosmaitoa
2 dl cashewpähkinöitä

Silppua sipulit ja lisää ne kattilaan öljyn ja mausteiden kera. Lisää pakastekasvikset sekä paloiteltu kukkakaali. Lisää joukkoon kookosmaito ja anna kasvisten kypsyä miedolla lämmöllä n. 10-15 minuuttia.

Paahda pannulla pähkinät ja lisää ne curryyn kun pähkinät ovat saaneet kivasti väriä ja curry on ehtinyt kiehahtaa.

Tarjoa riisin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti