Täytetyt enchiladat Meksikonlahdelta
4 annosta
8 vehnätortillaa
Kastike
0,5 dl chilikastiketta
150 g tomaattipyreetä
2 dl vettä
1 rkl öljyä
2 valkosipulin kynttä murskattuna
1 tl oreganoa
suolaa
150 g ranskankermaa
Täyte
1 punainen paprika
1 dl mustia kivettömiä oliiveja
2 prk raejuustoa
1 valkosipulin kynsi
suolaa
yhteensä 1 dl hienonnettua persiljaa ja basilikaa
Päälle
1 dl raejuustoa
Yhdistä kattilaan kastikkeen aineet ranskankermaa lukuun ottamatta. Anna kiehahtaa ja lisää ranskankerma. Sekoita keskenään hienoksi pilkotut täyteaineet ja täytä tortillat. Kääri tortillat rullalle ja lado tiiviisti uunivuokaan. Kaada rullien päälle kastike ja ripottele päälle juustoraaste.
Paista uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia ja tarjoa heti esimerkiksi raikkaan salaatin kanssa.
Ohje: www.yhteishyva-ruoka.fi
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti