perjantai 25. lokakuuta 2013

Hedelmäinen halloumisalaatti



Hedelmäinen halloumisalaatti

Ainekset 4 annosta

1 pkt (250 g) Pirkka halloumijuustoa
1 ps (155 g) Pirkka Palermon salaattisekoitusta (sis. kastike)
1/2 rs (à 500 g) tummia viinirypäleitä
1 rs (250 g) Pirkka Luomu kirsikkatomaatteja
1/2 kurkku
2 appelsiinia
1 pieni punasipuli
1/2 dl pinjansiemeniä paahdettuna
(tuoretta minttua hienonnettuna)

Vaihe 1

Viipaloi halloumijuusto, kuivaa palat talouspaperiin ja paahda kuivalla, pinnoitetulla pannulla kauniin ruskeiksi kummaltakin puolelta.

Vaihe 2

Sekoita kastike salaattisekoituksen joukkoon. Halkaise viinirypäleet ja kirsikkatomaatit, viipaloi kurkku.

Vaihe 3

Kuori appelsiinit kalvottomaksi veitsen avulla ja leikkaa viipaleiksi. Puolita viipaleet halutessasi. Leikkaa sipuli ohuiksi puolirenkaiksi.

Vaihe 4

Kokoa salaatti laakealle tarjoiluvadille, nosta päällimmäiseksi juustoviipaleet. Ripottele pinnalle kuivalla pannulla kevyesti paahdettuja pinjansiemeniä ja halutessasi tuoretta minttua.

http://www.pirkka.fi/ruoka/reseptit/93428-hedelmainen-halloumisalaatti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti