Hedelmäinen halloumisalaatti
Ainekset 4 annosta
1 pkt (250 g) Pirkka halloumijuustoa
1 ps (155 g) Pirkka Palermon salaattisekoitusta (sis. kastike)
1/2 rs (à 500 g) tummia viinirypäleitä
1 rs (250 g) Pirkka Luomu kirsikkatomaatteja
1/2 kurkku
2 appelsiinia
1 pieni punasipuli
1/2 dl pinjansiemeniä paahdettuna
(tuoretta minttua hienonnettuna)
Vaihe 1
Viipaloi halloumijuusto, kuivaa palat talouspaperiin ja paahda kuivalla, pinnoitetulla pannulla kauniin ruskeiksi kummaltakin puolelta.
Vaihe 2
Sekoita kastike salaattisekoituksen joukkoon. Halkaise viinirypäleet ja kirsikkatomaatit, viipaloi kurkku.
Vaihe 3
Kuori appelsiinit kalvottomaksi veitsen avulla ja leikkaa viipaleiksi. Puolita viipaleet halutessasi. Leikkaa sipuli ohuiksi puolirenkaiksi.
Vaihe 4
Kokoa salaatti laakealle tarjoiluvadille, nosta päällimmäiseksi juustoviipaleet. Ripottele pinnalle kuivalla pannulla kevyesti paahdettuja pinjansiemeniä ja halutessasi tuoretta minttua.
http://www.pirkka.fi/ruoka/reseptit/93428-hedelmainen-halloumisalaatti
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti