maanantai 13. toukokuuta 2013

Kevättä ilmassa

Kevät on ihan paras vuodenaika, tämä loppukevät, melkein alkukesä. Toukokuu on kuukausista parhain. Kukat kukkivat, perhoset lentelevät, vihdoinkin ulkona tarkenee olla pidempään. Kohta voimme alkaa odotella omenankukkia ja kirsikankukkia. Olen jo nähnyt voikukkia ja valkovuokkoja ja koivut ovat hiirenkorvalla. Olen nähnyt myöskin neitoperhosen, amiraalin, sitruunaperhosen ja valkoisia perhosia mitä ne sitten ovatkaan nimeltään. Kovasti ovat perhoset lennelleet lähelläni, onkohan niillä jokin viesti?

Perhoset ovat muutoksen symboleja, samalla ne tuovat keveyttä elämään.

Perhonen

Muutos ja metamorfoosi

Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että perhonen on ainoa elollinen olento, joka kykenee muuttamaan koko geneettisen rakenteensa muutosprosessin yhteydessä: toukan DNA on aivan erilainen kuin perhosen. Siispä on luonnollista, että perhonen symboloi täydellistä muutosta. Perhonen edustaa tarvetta muutokseen ja suurempaan vapauteen, mutta samalla se edustaa rohkeutta. On oltava rohkea pystyäkseen kohtaamaan kasvuprosessin vaatimat muutokset. Perhosen voimat ovat yhteydessä ilmaelementtiin ja henkisiin voimiin. Se opettaa meitä löytämään selkeyttä henkisissä prosesseissa, projektien organisoinnissa tai etsiessämme oikeaa suuntaa sisäiselle kasvullemme.

Jos perhonen on voimaeläimesi, tai jos se muuten viehättää sinua, olet valmistautumassa johonkin muutokseen. Tarkkaile, mikä kehitysvaihe kiinnostaa sinua eniten: Muna symboloi jonkin uuden prosessin tai idean syntymistä. Toukka kertoo päätöksestä julkistaa jotakin muulle maailmalle. Kotelo kertoo sisäänpäin kääntymisestä, joko sisäisen näkemyksen terävöitymisestä tai projektin kehitysvaiheesta. Kotelon murtaminen kertoo valmiudesta jakaa lopputulos yleisön kanssa. Kun ymmärrät, mitä vaihetta olet käymässä läpi, sinun on helpompi ottaa seuraava askel.

Voimaeläimet



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti