keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Kuule enkelien viestit




Kaikki eivät “kuule” enkelien ääntä korvinkuultavana äänenä, vaan monet vastaanottavat jumalallisia viestejä ei-verbaalisesti, visioina, tunteina ja yksinkertaisesti vain tietoisuutena enkelin ohjauksesta.
Kykyä kuulla Jumalan tai enkelien äänen kutsutaan “selväkuuloiseksi”. Ääni voi kuulostaa sinun omalta tai se voi kuulostaa erilaiselta.

Ääni voi kantautua sinun kehoosi, mieleesi tai se voi kuulostaa siltä kuin se tulisi pään ulkopuolelta. Kun enkeli varoitti minua siitä, että autoni yritetään varastaa, hänen äänensä kuulosti siltä kuin hän olisi puhunut paperirullan läpi oikeaan korvaani. Ja tuntia myöhemmin, kun löysin itseni autoni luota keskellä jännittävää tapahtumasarjaa, sama enkeli ohjasi minua tekemään oikeat elämäni pelastavat ratkaisut puhuen sisäisen ääneni kautta.

Kirjoittaessani kirjaa “Enkeli Terapia” vastaanotin enkelien viestit tätä varten sanoina, jotka kuulin sekä sisä- että ulkopuolella mielen.

Voit ehkä kuulla hyvin hennon äänen ja ihmettelet, mitä se oli. Tällaisessa tilanteessa, mene eteenpäin ja pyydä enkeleitäsi toistamaan viesti. Sano heille:” Vähän kovempaa, kiitos!” Enkelit arvostavat palautettasi, koska he haluavat tarjota selviä ja ymmärrettäviä ohjeita.

Aluksi voit uskoa, että kuulemasi ääni on vain mielikuvitusta tai toive ajattelua. Ja tämä pitääkin paikkansa, jos alat tietoisesti olemaan vuorovaikutuksessa enkeleiden kanssa ajatellen:” Tämä on fantasiaa. Toivon, että se olisi totta, että enkelit tulisivat auttamaan minua, mutta minä varmaan teen jotain väärin eikä enkelit huomaa minua.” Me pääsemme tämän tyyppisestä ajattelusta irti uskomalla, luottamalla ja harjoittelemalla. Jos uskosi enkeleihin on epämääräinen, pyydä Jumalaa auttamaan sinua. Rukoile:”Pyydän antamaan minulle enemmän uskoa. Olen valmis luopumaan kaikista peloista, jotka estävät minua uskomasta täydesti. Kiitos!” Jumalainen universumi täyttää aina pyytäjän uskolla ja luottamuksella.

Enkelimäiset äänet ovat yhdenmukaisesti rakastavia ja tukea antavia, vaikka ne varoittaisivatkin äkkinäisestä vaarasta tai vääristä ratkaisuista. Psykoterapeuttina, minut on koulutettu uskomaan, että äänien kuuleminen on merkki hulluudesta. Siitä huolimatta, ainoa hulluuden lähde on oman egon ääni. Egon viestit ovat aina tuhoavia, loukkaavia ja impulsiivisia. Esimerkiksi ego voi yrittää saada sinut uskomaan, että tulet epäonnistumaan. Ego myös muuttaa mieltään jatkuvasti, se kertoo sinulle maanantaina, että tee näin, tiistaina kehottaa tekemään toisin ja keskiviikkona unohtamaan koko jutun. Jos kuuntelet egosi ääntä, elämäsi tulee olemaan kaoottista ja pelkoa täynnä.

Enkelimäiset äänet päinvastoin, toistavat ohjaustaan meille päivä toisensa jälkeen, kunnes viimein seuraamme sitä. Saatat kuulla enkeliesi kertovan sinulle vuosia esimerkiksi, että olisit hyvä parantaja tai kouluttaja. Tai enkelisi kehottavat toistuvasti sinua pitämään parempaa huolta kehostasi. Tiedät ohjauksen tulevan enkeleiltä, kun se on rakastavaa, keskittynyttä eikä aiheuta vahinkoa sinulle tai perheellesi sekä on johdonmukaista.

Selväkuuloisuus on yksi neljästä tavasta vastaanottaa enkelien apua. Enkelisi voivat puhua sinulle kuvin ja mielestä nousevien visioiden kautta. Tätä kutsutaan”selvänäköisyydeksi” tai “selvänäkemiseksi”. Enkelin viesti voi nousta yhtenä pikaisena kuvana, sisältä itsestäsi tai mielen ulkopuolelta. Voit myös nähdä miniatyyrin omaisia kohtauksia aivan kuin elokuvissa. Kuvat voivat tulla mustavalkoisina tai värillisinä. Ne voivat tulla symbolien muodossa, kuten vaikka stop-merkki, jos sinun olisi syytä levätä, hidastaa tai lopettaa se mitä olet juuri tekemässä. Intuitiivisesti voit jo valmiiksi tietää, mitä visuaalinen kuva tarkoittaa. Voit esim. nähdä kuvan palkinnosta tai kunniakirjasta ja vaistonvaraisesti tiedät, että menestys odottaa sinua. Pyydä enkeleitä selventämään kuvaa sinulle ja tee sitä niin kauan, että viesti on täysin selvä ja ymmärrettävä.

Joskus me suljemme keskustelu yhteyden enkeleihin pelkästä pelosta. Saatat nähdä tulevaisuudesta asian, joka pelottaa sinua ja sen vuoksi peität “selvänäköisyyden” sulkemalla otsachakran eli kolmannen silmän. Eräs asiakkaani peitti oman kykynsä, kun oli lapsena nähnyt vision tulevaisuudesta, jossa hänen vanhempansa eroavat. Toinen asiakas sulki kolmannen silmänsä, nähdessään ennakkoon, että hänellä tulee olemaan suhde naimisissa olevan työkaverinsa kanssa, hän sulki totuuden verhojen taakse, koska halusi olla tekemisissä tämän miehen kanssa. Ja eräs asiakas sulki korvansa jatkuvalta enkelien ääniltä, jotka toistivat:” Sinun on parempi vaihtaa työpaikkaa.” Hän ei luottanut, että Jumala täyttäisi hänen materialistiset tarpeensa työpaikan vaihdoksen yhteydessä.

Voit myös sulkea selvänäköisyyden kykysi, jos pelkäät sitä mitä saattaisit nähdä. Yhtä paljon kuin haluat nähdä enkelisi persoonan, niin saatat suojata syvällä istuvaa pelkoa siitä, että “kummituksen” näkeminen tulee olemaan kauhistuttavaa. Enkelit kunnioittavat tällaista pelkoa, etkä tule näkemään enkelin ilmaantumista ennen kuin olet varma siitä, että tämä kohtaaminen tulee olemaan mukava, ei pelottava sinulle.

Kolmas tapa vastaanottaa enkelimäisiä viestejä on tunteiden ja fyysisten reaktioiden kautta. Tätä kutsutaan “selvätuntoisuudeksi”. Selvätuntoiset ihmiset saavat jumalaista ohjausta kehollisten tuntemuksien kautta, kuten jännittyneet leukapielet, nyrkit, vatsa ja sukupuolielimet. He intuitiivisesti tietävät näiden reaktioiden erityis merkityksen. Selvätuntoiset tuntevat ilman paineen muutokset ja huoneen lämpötilan muutokset, jotka varoittavat heitä negatiivisesta tilanteesta. Kaikilla meidän viidestä aistista on eteerinen vastineensa henkisissä tuntemuksissa. Selvätuntoinen voi vastaanottaa enkelin viestin eteerisenä tuntemuksena hajusta, mausta ja kosketuksesta.Saatat tietää milloin rakastettu edesmennyt isoäitisi on läsnä, kun tunnet hänen lempikukkiensa tuoksun. Tai enkelit voivat täyttää huoneesi appelsiinin kukkientuoksulla kertoakseen tulevista häistä.

Selvätuntoiset saavat paljon ohjausta intuition, tunteiden ja aavistusten kautta. Paljon intuitiivisistä reaktioista tulee vatsan alueelta: vatsa väpättää, rentoutuu ja kiristyy enkelien ohjauksen mukana. Vaistomaisesti, selvätuntoiset tulkitsevat näiden tuntemusten tarkoituksen ja viisaat seuraavat näitä sisäisiä ohjauksia epäröimättä. Selvätuntoiset saavat enkelin ohjausta myös sydämen kautta rakkauden tunteena. Jos jonkin asian ajattelu levittää rintaasi lämpimän ilon tunteen, on se suoraan ohjausta Jumalalta ja enkeleiltä. Voit ehkä ajatella:” Tämä on liian hyvää ollakseen totta; minä taidan vain kuvitella kaiken”, mutta se ilo minkä ajatuksesi toi sinulle, on kartta, joka johdattaa sinua elämään sellaista elämää kuin on tarkoitettu.

Neljättä enkelien viestintätapaa kutsutaan “selvätietoisuudeksi”. Ihmiset ovat usein selvätietoisia ja eivätkä edes tiedosta vastaanottaneensa yksityiskohtaista ja paikkansa pitävää tietoa Jumalalta ja enkeleiltä. Saatat kysyä:” Kuinka sinä tiedät tuon?” ja vastaus on:” En tiedä. Muutama minuutti sitten minulla ei ollut tuota tietoa.” Selvätietoiset tietävät ilman, että tietävät kuinka se tapahtuu, jonka vuoksi he saattavat epäillä tietonsa oikeellisuutta. Tämä on virhe, sillä kun jumalainen viisaus saapuu mieliimme, on se lahja, jota voimme käyttää parantaaksemme omaa elämäämme ja jonka voimme tarjota maailmalle.

Me kaikki voimme käyttää näitä neljää kommunikointi kanavaa. Tavallisesti, meillä on yksi ensisijainen ja yksi toissijainen tai vähemmän käytetty kanava käytettäväksi enkelien viestien vastaanottamiseen. Harjoittelemalla sinusta voi tulla mestari viestien vastaanottamiseen kaikissa neljässä tavassa. Enkeleiden kanssa keskustelun aloittaessaan, monet kuitenkin keskittyvät heidän omaan luonnolliseen tapaan kommunikoida.

Luonnollisesti visuaaliset ihmiset haluavat kiinnittää huomion heidän omiin mielikuviin. Jos olet herkempi äänille, kuuntele sisäisiä tai ulkoisia sanoja, ääniä ja ääniviestejä. Jos olet kosketus- ja tuntoherkkä, sinun tunteet ja kehontuntemukset ovat instrumentti, jonka kautta saat ohjausta. Jos taas olet älyllisesti altis tai henkilö, joka jatkuvasti etsii tilanteiden kätkettyjä merkityksiä, silloin haluat seurata ajatuksiasi niiden taivaallisten tietoisuuden hetkien varalta, jolloin saat ohjausta toimiisi.


Doreen Virtue, Ph.D

1998

Suomennos: Sari Moilala

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti