maanantai 8. heinäkuuta 2013

Indigot ja kristallit

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 13.2.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Indigoenergian haaste

Indigot ovat sukupolvi, joka on tullut luomaan uuttaa maailmanjärjestystä, ja heillä on kaikki työkalut työnsä tekemiseen. He ovat kaukokatseisten, omistautuneiden, sitoutuneiden ja tarkoituksellisten ihmisten sukupolvi, joka tietää tehtävänsä ja joka tekee sen toteuttamiseksi, mitä vaaditaan. Indigot eivät ole ainoastaan se lapsisukupolvi, joka lähestyy aikuisuutta tänä aikana. On monia, jotka tulivat ennen heitä, jotka kantavat indigoenergiaa ja jotka aloittivat tuon prosessin 1960- ja 1970-luvulla. Nämä varhaisindigot ovat monien tämän päivän indigolasten vanhempia, heillä on samat työkalut kuin nykyindigoilla ja he voivat usein kärsiä samoista haasteista kuin tämä sukupolvi.

Indigot eivät voi hyväksyä vallitsevaa tilaa ja ottaa toisten totuutta omakseen. Useimpien heistä täytyy oppia omien kokemustensa kautta. Niinpä silloin kun me vanhempina yritämme välittää tietoamme indigolapsillemme ja estää heitä kokemasta tiettyjen elämäntilanteiden tuskaa ja turhautumista, he katsovat meitä ja tekevät omalla tavallaan. Voi olla erittäin vaikeaa katsella lastemme luovan draamaa elämäänsä ja sitten vastustaa houkutusta sanoa "sanoin sinulle", kun asiat kääntyvät juuri siihen malliin, kuin tiesimme tapahtuvan. Ja meidän täytyy vastustaa tuota kiusausta. Indigoilla on paljon opittavaa ihmistunteista ja -kokemuksista ja he voivat oppia vain kokemalla niitä.

Henkilökohtaisella tasolla he turhautuvat siihen ristiriitaan, että he uskovat ehdottomasti voivansa tehdä asioista erilaisia osoittamalla maailman viat ja sitten maailma onkin haluton muuttumaan. Silloin kun he käsittävät olevansa voimattomia muuttamaan maailmaa voimalla, he voivat joko masentua kovasti tai oikealla opastuksella astua rohkeasti käynnistämään muutoksen ja johtamaan esimerkillä. Jos he voivat siirtyä itseluottamuksen puutteen yli, heidän hämmästyttävät lahjansa heijastavat heidän lahjojaan, sitoutumistaan ja motivaatiotaan. He tarvitsevat vain toisinaan muistutuksia tehtävästään ja vahvaa opastusta pysyäkseen raiteilla.

Kaikilla indigoilla - nuorilla ja vanhoilla - on tämä tehtävä ja he kaikki kamppailevat sen tärkeyden kanssa ja toisinaan ihmettelevät, ovatko he tehtävän tasalla. Indigot ovat erittäin hyviä rakentamaan yhteisön ja yllyttämään toisia toimintaan. Keskittymällä tähän, tuomalla toisia samanmielisiä ihmisiä yhteisöön kanssaan, he onnistuvat. Näemme esimerkkejä tämäntyyppisestä yhteisörakentamisesta ympäri maailmaa ja se on esimerkki indigoenergiasta työssä. Maailma on muuttumassa - kiitos indigojen - heijastamaan ykseyttämme, niin että opimme työskentelemään yhdessä kaikkien hyväksi ja jokaisella on tilaisuus kokea parasta itseään ja elämää.



Kirjoittanut ja kanavoinut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 27.2.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Kristallienergian haaste

Indigoenergian tapaan kristallienergiaa on ollut kanssamme sukupolvien ajan ja jokainen sukupolvi on rakentanut sille, mitä heidän edellään olevat ovat luoneet. Tällä energialla on sama pioneeritehtävä kuin indigoilla, mutta kristallit opettavat meille, että olemalla lapsia, säilyttämällä lapsenomaisen ilon, luottamuksen ja viattomuuden yhdistymme aidon itsemme voimaan. Teemmekö heidän tehtävästään vaikeaa vai helppoa? Jos katsomme uutisotsikoita ja näemme kasvavat julmuudet lapsia kohtaan, meidän on ajateltava, että tämä on ehkä vaikeaa. Mutta kristalleille tehtävä on helppo, koska he ovat sitä, mitä ovat, eivätkä voi olla mitään muuta. Niinpä sillä ei ole merkitystä, hyväksyykö yhteiskunta heidät vai ei. He antavat valonsa loistaa ja oikealla hetkellä he tietävät, että toiset ovat avoimia heidän energiansa lahjalle.

Kristallisukupolven myötä on tapahtunut ällistyttävää kasvua autististen lasten lukumäärässä, niissä jotka yksinkertaisesti sulkeutuvat ulkopuoliselta maailmalta ja vetäytyvät omaan sisäiseen pyhättöönsä. Nämä lapset voivat herätä ja heräävät, sitten kun he tuntevat ajan olevan oikea. Kristalleilla on edelleen oma energiansa, he ylläpitävät tarkoituksensa ja heillä on kyky odottaa kärsivällisesti, kunnes maailma on valmis heitä varten. Toisin kuin indigolapset, he eivät kapinoi järjestelmää vastaan ja tyrkytä näkemyksiään ja mielipiteitään. He tyytyvät pitämään totuuttaan ja odottamaan, kunnes heidät voidaan kuulla. Tämä on niiden energiaa, jotka kieltäytyvät taistelemasta ja jotka tietävät, että paras tapa voittaa on olla osallistumatta taisteluun.

Tätä kristallienergiaa kantavat aikuiset tuntevat tämän oppitunnin hyvin, kun he ovat hiljaa jakaneet henkistä tietoaan monta vuotta yleisölle, joka vasta alkaa todella hyväksyä heidät. Mutta he eivät muuttaneet sitä, mitä tekivät, he vain jatkoivat opettamista ja kirjoittamista luottaen, että lopulta heidän viestinsä kuultaisiin ja ymmärrettäisiin. Kristallienergian haaste on oppia elämään hiljaisen energiansa kanssa ja luoda paikka, missä he ovat turvassa, heitä kuullaan ja he voivat rentoutua omaan energiaansa, mikä tuo valoa ja rauhaa maailmaan, joka on tottunut pimeyteen ja draamaan. Kristallienergia on erittäin intuitiivista ja kommunikoi hyvin helposti henkimaailman kanssa. He tuntevat usein elävänsä kahdessa maailmassa ja pitävät henkimaailmaa paljon mukavampana paikkana kuin materiaalista maailmaa.

Kristallit voivat olla hyvin yksinäisiä, koska heidän on vaikea yhdistyä toisiin ja löytää samanmielisiä. He etsivät hyväksyntää, ennen kuin he avautuvat jakamaan tietojaan, mitkä voivat olla hyvin valaisevia. Mutta kun tuo ovi on auki, he pääsevät lempeästi ja rakastavasti työhön tavalla, mikä sallii lempeän (mutta suoran) parantumisen ja transformaation. Jos sinulla on kristallienergiaa tai kristallilapsi, rentoudu intuitiivisiin kykyihisi ja etsi samanmielisiä ihmisiä, joille puhua. Sitten kun löydät rentouden omassa energiassasi, kykenet luomaan oman turvakotelosi maailmassa, mistä voit jakaa luottavaisesti. Sitten pystyt kasvamaan siihen vastuuseen, jonka olet hyväksynyt - johtamaan maailmaa uuteen toimintamalliin, missä me kaikki kohtaamme maailman lapsen viattomuudella, luottamuksella ja sulokkuudella.



Kirjoittanut ja kanavoinut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 12.3.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Lastemme opettaminen onnekkaaksi

Indigolapsilleni oli liian helppoa turhautua ja lakata yrittämästä, silloin kun heille tuli elämässä tientukko. Ja asiat olivat heille usein vaikeampia kuin toisille. Ei siksi, että ne olivat oikeasti vaikeampia, vaan koska he ajattelivat liikaa, ylireagoivat ja yrittävät tehdä kaiken oikein ja täydellisesti ja heiltä meni niin pitkään jonkin loppuun saattamiseen (tai edes aloittamiseen), että heiltä katosi motivaatio ja keskittyminen. Sitten he sanoivat, että he eivät olleet onnekkaita, että toisilla oli enemmän tuuria ja elämä helpompaa, mikä johti masennukseen ja itsesääliin. Sitten tuo tunne levisi kaikkeen muuhun eivätkä he olleet halukkaita yrittämään yhtään mitään.

Kerroin heille, ettei kyse ollut tuurista - kyse oli itseluottamuksesta. Ihmiset joita he pitivät onnekkaina, eivät pelänneet epäonnistumista tai väärin tekemistä, joten he nousivat ylös ja saivat asioita tehtyä. Kenties homma ei toiminut ensimmäisellä kerralla, mutta se ei ollut asian ydin - ei voi tietää, mikä toimii tai ei toimi, ellei ota ensimmäistä askelta. Kehotin usein lapsiani "opettelemaan uimaan, koska lopulta heidän on mentävä veteen". Heistä se oli huvittavaa ja se auttoi helpottamaan jännitystä. Sitten jaoimme prosessin askeliin, jotka he pystyivät hallitsemaan.

Indigot syntyvät kera tunteen, miten tärkeä heidän tehtävänsä on, joten he haluavat tehdä kaiken täydellisesti. Heillä on taipumusta myös olla kärsimättömiä ja heiltä puuttuu itseluottamusta, mikä ei auta heitä ryhtymään rohkeasti toimeen. Kristallit haluavat varmistaa, että se on kaikille ok, mitä he tekevät, joten he odottavat oikeaa ja parasta hetkeä, ja siihen voi mennä jonkin aikaa. Voimme auttaa lapsiamme tuntemaan onnekkuutta elämässä tietämällä, miten he voivat lähestyä jotain haastetta, ja auttamalla heitä löytämään luovia ratkaisuja.

Emme voi voittaa lastemme pelkoja heidän puolestaan, mutta voimme auttaa heitä löytämään siipensä, rakentamaan itseluottamusta ja oppimaan kulkemaan tarkoituksellisesti elämässä. Nämä lapset eivät pärjää hyvin "suuren kuvan" kanssa, koska se on liian ylivoimainen. He pärjäävät paremmin, kun ottavat pienempiä askelia, juhlivat minivirstanpylväitä ja käyttävät opastustamme pysyäkseen keskittyneenä ja positiivisena. Sitten he oppivat tuntemaan onnekkuutta ja tämä rakentaa heidän itseluottamustaan. Joskus vaaditaan vain pientä saavutusta, jotta he tuntevat itseluottamusta ja oppivat, että he voivat luoda oman tuurinsa elämässä.



Kirjoittanut ja kanavoinut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 26.3.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Moniulotteiset lapset

Indigo- ja kristallilapset joita on ollut monta sukupolvea, esittelivät uusia energiamalleja kolmanteen ulottuvuuteen. Heidän elämänsä ei ole ollut helppoa, mutta he ovat joka sukupolvessa muuttaneet maailmaa - yksi ihminen ja uskomus kerrallaan. Meille saapuu uusia lapsia lisääntyvänä määränä ja nämä lapset vievät indigo- ja kristallienergian uusille tasoille. Samalla kun he ovat hyvin herkkiä ja henkeen yhdistyneitä, he ovat myös monissa ulottuvuuksissa, mikä merkitsee, että he voivat olla maadoittumattomia, 3D-energia on heille epämukavaa ja heillä on lahjoja, jotka hämmästyttävät ja valaisevat maailmaa siitä potentiaalista, mihin me kaikki kykenemme voidessamme olla moniulotteisia.

Oli aika, jolloin lahjakas lapsi oli poikkeus. Nyt näitä lapsia on paljon ja jotkut tosiaan esittelevät poikkeuksellisia taitoja, ennen kuin osaavat kävellä. Kerran oli ennenkuulumatonta, että esiteinit olivat collegessa ja nyt on kymmeniä lapsia, jotka aloittavat collegen ennen kymmenettä ikävuottaan. Useammat näistä lapsista ovat tietoisia yhteiskunnallisista ongelmista ja he luovat ratkaisuja, jotka pakottavat meitä osallistumaan heidän kanssaan sosiaalisen, taloudellisen, moraalisen ja eettisen tasapainon luomiseen maailmassa. He tuovat kokemuksia ja potentiaalia korkeammista ulottuvuuksista integroitavaksi maapallolle.

Mutta näiden moniulotteisten lasten toinen puoli voi olla haasteellinen. Heidän kehonsa ei toimi hyvin kolmannessa ulottuvuudessa ja heillä voi olla ruoka-aineintoleransseja, vakavia allergioita, he voivat kehittää jonkin hengenvaarallisen tilan ja olla kroonisesti sairaita. He ovat alttiimpia masennukselle, mielialavaihteluille sekä tunteiden ja mielen epätasapainolle. He voivat olla hyvin hiljaisia tai hyvin äänekkäitä, sanoa ääneen tarpeensa tai kieltäytyä osallistumasta maailmaan. Miten tiedämme, mitä he tarvitsevat ja miten tehdä heidän siirtymästään helpompaa 3D-elämiseen, mitä jotkut heistä eivät ole koskaan ennen kokeneet?

Nämä lapset reagoivat erittäin hyvin energiatyöhön ja hyötyvät hoitamisesta kristalleilla, eteerisillä öljyillä ja muilla parannus- ja tasapainotusmenetelmillä. He "kertovat", mikä toimii, ja se voi olla niin yksinkertaista, kuin luomuruuan syöminen tai kristallien laittaminen heidän huoneeseensa. Ruusukvartsi, akvamariini, lapis, kvartsi, sitriini ja ametisti ovat hyviä kiviä heille. Sellaiset öljyt kuin rosmariini, laventeli, timjami, mänty ja salvia voivat myös auttaa heidän energioidensa tasapainottamisessa. Reiki, polariteettiterapia ja kvanttikosketus ovat kaikki hyödyllisiä menetelmiä. Antakaa heidän kertoa, mitä he tarvitsevat, ja opettakaa heidät maadoittumaan ja puhdistamaan energiakenttänsä ja auransa. Tämä auttaa heitä pysymään tasapainossa, jotta he eivät keskitä kaikkea energiaansa tiheydessä olemiseen ja voivat laajentaa sen poikkeuksellisten lahjojensa esiintuomiseen.


Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 25.6.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Indigojen epäonnistuminen omalle tielleen lähtemisessä

Indigolasten äitinä tiedän, miten turhauttavaa voi olla saada heidät hyväksymään oman elämänsä aloittaminen. Niin lahjakkaita, voimakkaita, rakastavia ja upeita kuin he voivatkin olla, heissä on se puoli, että he ovat turhauttavan hitaita, huolestuneita, riskiä välttäviä ja epäröiviä menemään uusiin tilanteisiin. Ja vaikuttaa siltä, että se vain pahenee heidän tullessaan vanhemmaksi, kunnes ollessaan vähän yli 20-vuotiaita, he jäävät jumiin eivätkä pysty liikkumaan mihinkään suuntaan ja vaikkeivät he kerro tätä sinulle, he ovat kauhuissaan ja pelkäävät ottaa riskiä, vaikka he tietäisivätkin kykenevänsä menestymään.

Tämä näyttää vaikuttavan useimpiin indigoihin, kun he astuvat varhaisaikuisuuteen, ja sen perusta on siinä kokemuksessa, että monia heistä on kiusattu, heillä on ollut ADD tai muita käyttäytymisongelmia, he eivät ole sopineet joukkoon eikä heillä ole aina tarvitsemaansa aikaa käsitellä informaatiota niin kauan, kunnes tilanne tuntuu mukavalta heistä. Heidän tarvitsee tietää kaikki vastaukset, he haluavat varmistaa tietävänsä jokaisen yksityiskohdan ja epäröivät silti. Jos he tekevät tätä asuen edelleen kotona, ollen käymättä töissä ja ilman suurempaa sosiaalista elämää tai kunnianhimoa, alat ihmetellä, teetkö jotain väärin tai onko heissä jotain vikaa.

Tämä näyttää olevan luonnollinen osa indigojen kasvuprosessia ja ikäjakso 20-30 vuotta on erityisen vaikea. Tänä aikana heidän pitäisi saada kaikki kasaan, tietää, mitä he haluavat, ja alkaa tavoitella sitä. Heille kerrotaan, että heidän pitäisi saada työpaikka, tehdä rahaa ja olla pelinsä hallinnassa ja koska he eivät ole, tämä saa heidän olonsa tuntumaan vielä pahemmalta. Masennuksesta tulee silloin suurempi ongelma heille, mikä vain pahentaa ongelmaa. He eivät oivalla, että vaaditaan vain yksi askel siihen suuntaan, jota he pitävät luultavasti vähiten menestyksekkäänä tai mahdollisena, ja se ratkaisee koko ongelman.

Indigojen jääräpäisyys sallii heidän pysyä vakuuttuneena siitä, etteivät he voi tehdä mitään, ennen kuin heillä on todiste menestyksestä, mitä he tarvitsevat siirtyäkseen eteenpäin. Mutta todiste tulee heidän ryhdyttyään toimeen - ei ennen sitä - ja heidän saamisensa vakuuttuneeksi tästä voi viedä jonkin aikaa. Ja mitä teemme sillä välin? Heidän antamisensa riutua ei ole vaihtoehto, vaikka heidän pakottamisensa toimimaan ei myöskään ole kovin hyödyllistä. Voimme auttaa heitä tutkimaan vaihtoehtoja, puhua paljon ja saada heidät kertomaan, miltä heistä tuntuu (tämä voi olla ensin yksinpuhelua), painostamatta heitä tekemään jotain. Sinun täytyy ehkä mennä heidän kanssaan tutkimaan kursseja tai ryhmiä ja sitten kun he pääsevät selville polusta, he liikkuvat täyttä vauhtia eteenpäin ja heittäytyvät omaan elämäänsä luottavaisena.



Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 23.7.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Kristallit ja indigot :
Se mitä kuulet riippuu tavastasi kuunnella


Olen painottanut monissa artikkeleissani indigoista ja kristalleista, miten tärkeää on kommunikoida heidän kanssaan. Ja tämä ulottuu puhumisen yli - se keskittyy itse asiassa enemmän kuuntelemiseen ja sen tietämiseen, mitä kuunnella ja mitä varten. Sääntönä on, etteivät indigot puhu paljon eivätkä pidä itsestään puhumisesta, joten siitä mitä he sitten jakavat, tulee erittäin tärkeää, erityisesti käsitellessämme lapsia, jotka ovat masentuneita, käyttävät huumeita, etsivät elämänpolkuaan tai ovat vaarassa. On erittäin helppoa olettaa, että koska he eivät puhu, heillä ei ole mitään sanottavaa tai he eivät halua puhua meille, mutta se ei ole totta - tarvitsemme vain uusia kuuntelemistaitoja.

Muistan kuunnelleeni keskusteluja lasteni ja heidän ystäviensä välillä ja vaikka he eivät koskaan näyttäneet sanovan paljon toisilleen, sillä vähällä mitä he sanoivat, näytti olevan suuri vaikutus. Kun kysyin pojaltani siitä, hän sanoi: "Äiti, tiedän, mitä hän haluaa sanoa". Siis mitä sellaista sinun lapsesi haluavat sanoa, mihin heillä ei ole sanoja? Oman kokemukseni mukaan soittamistaajuus kertoo paljon. Jos kuulen heistä useammin kuin kerran viikossa, on jokin ongelma, ja kysyn, mitä heidän elämässään tapahtuu, sen sijaan että odotan heidän kertovan minulle. Jos he kertovat, miten järkyttyneitä he ovat maailman tapahtumista, kysyn, mikä on järkyttänyt heitä viime aikoina. Ja jos he kysyvät minusta paljon, he kaipaavat minua ja tarvitsevat vähän äitiä.

Se on tavallaan ennakoivaa kommunikointia, mikä vaatii enemmän työtä, mutta tarttuu asioihin, ennen kuin niistä tulee ongelmia. Jos odotat indigolapsesi (tai kristallin) kertovan sinulle, mitä hänellä on menossa, on odotettavissa turhauttava prosessi. Hän kertoo ehkä olevansa ok, mutta jos kuuntelet oikeasti, saatat kuulla hänen pelkonsa ja turhautumisensa ja voit tarttua siihen. Hän saattaa olla piittaamatta sinusta, jos pyydät häntä hankkimaan töitä, mutta jos kuuntelet muita asioita, mitä hän sanoo ja mitkä eivät liity aiheeseen, hän voi vastata kysymykseesi.

Indigot ottavat oman aikansa kasvaakseen aikuiseksi, löytääkseen oman polkunsa ja rentoutuakseen omaan itseensä. Emme voi odottaa heidän olevan sellaisia, kuin itse olimme heidän iässään, koska he eivät ole sitä. Monet menevät naimisiin vasta kolmissakymmenissä ja parissakymmenissä heillä voi olla hyvin vaikeaa aikaa yrittää löytää omaa tietään. Sen sijaan että menevät naimisiin ja perustavat perheen parissakymmenissä (kuten monet meistä), monet asuvat vielä kotona ja yrittävät keksiä, miten tullaan aikuiseksi, miten päästään siihen ja mitä tehdään sen jälkeen.

Aktiivinen kuunteleminen auttaa sinua kommunikoimaan heidän kanssaan tehokkaammin eikä kommunikointi ole heidän parhaita taitojaan. Indigon vanhempana oleminen vaatii muutakin kuin ruuan, vaatteiden ja suojan antamista - olemme heidän oppaitaan ja opettajiaan ja meidän on käytettävä lahjojamme ja autettava heitä löytämään omat lahjansa. Kuuntele siis sanojen yli ja hiljaisuutta ja voit kuulla paljon, mikä voi auttaa sinua vaikuttamaan heidän elämäänsä.



Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 24.9.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Indigot ja kristallit
Puolesta vai vastaan ?


Sukupolvet joissa on indigoenergiaa, ovat pelin muuttajia. Heillä on lahjoja, taitoja, kykyjä ja erottelukykyä muuttaa maailman toimintatapaa. Olemalla valmiita puhumaan totuuden puolesta he osoittavat, missä vain tyydymme luomisen sijasta ja missä rajoitamme itseämme ajattelemalla, että olemme voimattomia. He ovat sukupuoleton, roduton, uskonnoton ja värineutraali sukupolvi, mikä näkee syrjinnän ja erillisyyden naurettavana ja mahdottomana hyväksyä. Indigot jotka ovat tänä päivänä nuoria aikuisia, ovat ensimmäinen sukupolvi, joka kasvoi digitaalimaailmassa, yhteydessä ystäviin, joita he eivät ehkä ole koskaan tavanneet henkilökohtaisesti, ja tietoisena integroituneesta ja yhteydessä olevasta maailmasta.

Mutta vaikka he vastustavat monia asioita, heidän on vaikea tietää, minkä puolesta he ovat. Heillä voi olla "tee tai kuole" -asenne ja he taistelevat loppuun saakka uskomustensa puolesta, mikä voi johtaa heidät masennukseen ja itsemurhaan, kun maailma on liikaa heille. Itseluottamuksen puute voi olla heidän suurin kompastuskivensä, kun he eivät pysty aina ilmaisemaan näkemyksiään, koska he eivät osaa ottaa tuomitsemista tai kritiikkiä kovin hyvin.

Jos olet indigo tai sinulla on indigolapsia, tiedät, miten haastavaa tämä energia voi olla, ja on vaikeaa olla pakahtumatta maailmassa näkemästäsi epäoikeudenmukaisuudesta. Indigojen vanhemmat katselevat lastensa kamppailua vuosia, kun nämä eivät pysty löytämään paikkaansa maailmasta, ja he ihmettelevät, syttyykö näillä koskaan se luova kipinä, mikä auttaa loistamaan. Syttyy, se vie vain aikaa.

Voit tehdä yhden asian ja tämä pätee kaikkiin indigoihin: seuraa sydäntäsi. Mikä on intohimosi? Mistä voit puhua tai mikä saa huomiosi? Tämän "puolesta" olet. Voit olla maailman nälkää vastaan, joten ole niiden ratkaisujen puolesta, joilla ruokitaan nälkäisiä. Voit olla kodittomuutta vastaan, joten luo ratkaisu, mikä antaa suojaa. Voit olla epäoikeudenmukaisuutta vastaan, joten ole oikeudenmukaisuuden puolesta. Yleisesti ottaen voit luoda muutosta sillä alueella, mitä vastaan olet. Ja anna sen olla ensimmäinen askel, mikä johtaa sinut seuraaviin valintoihin - sinun ei tarvitse koskaan valita vain yhtä asiaa ja pitäytyä siinä ikuisesti. Mutta tärkeää on saada lapsesi (ja itsesi) aloittamaan jostain ja se voi johtaa seuraavaan asiaan ja sytyttää tuon kipinän, mikä sallii indigosi (ja oman indigoenergiasi) säteillä kirkkaasti.

_ _ _ _ _ _ _

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti