perjantai 30. elokuuta 2013

Voimaeläin jänis


On nuo pupujussit sen verran useasti viime aikoina ilmaantuneet tielleni, että niilläkin varmaan jokin merkitys on elämääni. Minähän olen kuin jänis, hieman arka ja säikky. :) Eipä se jänis minulle seuraa alkanut pitämään vaan loikki karkuun kun minut näki.

Jänis

Pelko, ujous, hermostuneisuus, nöyryys

Jäniksestä saat voimia selviytyä pelosta, pystyt elämään omiin taitoihisi luottaen, vastaanotat salattuja opetuksia ja intuitiivisia viestejä. Jäniksen voimiin kuuluvat myös nopea oivallus, vaistojen voimistaminen ja paradoksit. Jänis symboloi myös nöyryyttä, koska se on itse hiljainen ja syrjään vetäytyvä. Jänis muistuttaa meille siitä, että ei kannata pelätä. Pelko ruokkii itseään ja lisääntyy yhtä nopeasti kuin jänikset, synnyttäen juuri sen, mitä olemme pelänneet. Jänis-ihmiset ovat niin kauhuissaan onnettomuuksista, sairauksista ja kaaoksesta, että he kutsuvat itse noita asioita luokseen antamaan opetuksia.

Jos jänis missään muodossa tuntuu vetävän sinua puoleensa, se tulee ehkä muistuttamaan sinulle, että antaisit maailmankaikkeuden voimien tehdä omaa työtään ja lopettaisit turhan murehtimisen ja unohtaisit pelkosi. Jänis tarkoittaa aina sitä, että on aika arvioida uudelleen se prosessi, jota olet käymässä läpi. Se kehottaa sinua vapauttamaan itsesi negatiivisista ajatuksista ja rajoista, ja olemaan nöyrempi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti