tiistai 11. kesäkuuta 2013

Henkioppaat

Minun henkiopas on meediolta kuulemani mukaan isomummoni, ja toisena oppaana minulla on ukkini veli. Nämä ovat molemmat sellaisia henkilöitä jotka ovat kuolleet ennen syntymääni. Näin yleensä onkin, että henkioppaat tulevat suvusta, toki voi tulla muualtakin.
Henkioppaani rakastaa kukkia, erityisesti ruusuja. Onpa hän joskus tuonut tullessaan ruusun tuoksua, siis ihan yhtäkkiä on alkanut ruusu tuoksumaan sisätiloissa ilman mitään ruusuja ja parfyymejä. :)

Henkioppaani on lohduttava mutta kuitenkin jämäkkä luonteeltaan. En ole nähnyt häntä, mutta toisinaan voin "kuulla" hänen puheensa omina ajatuksinani. Hän takuulla auttaa asiassa kuin asiassa.


Kerran kävin meediolla yksityisistunnossa. Oli siinä kyyneleissä pitelemistä niin osuvia sanoja meedio luetteli henkioppaani kautta elämästäni, sellaista mitä ei kukaan muu voisi tietää, mitä olen elämässäni kokenut. Tuli rohkaisevia sanoja jatkaa eteenpäin elämää.

Voit käydä yleisömeediotilaisuuksissa helposti, niihin on lähes aina pääsymaksu noin 10 euron luokkaa ja sinne voi mennä kuka vain. Yksityismeediotilaisuudet onnistuvat helposti ajanvarauksella, niissä maksu on kalliimpi n. 30-50 eur, puoli tuntia tai tunti, mutta ainakin viesti on taattu toisin kuin yleisötilaisuuksissa. Olen siellä aina jäänyt ilman viestiä koska ihmisiä on niin paljon ja aikaa vain pari tuntia.

Luotettavia meedioita löydät mm. tästä yhdistyksestä. http://www.henkinenkehitys.fi/
Henkinen kehitys järjestää myös muuta ohjelmaa, kuten koulutusta ja ilmaisia iltoja joissa aiheet vaihtelee. Monet henkisen kehityksen ryhmät ovat kesällä tauolla, mutta palaavat kuvioihin jälleen syksyllä jolloin uusi ohjelma julkaistaan nettisivuilla, joten ei kannata ihmetellä jos siellä ei ole mitään tulossa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti